Ligna 2019 – cel mai mare târg internațional pentru industria de prelucrare a lemnului

Anul acesta sub sloganul Oameni. Tehnologie. Inovație!
„Între 27 și 31 mai 2019, expozanți din peste 50 de țări s-au adunat la Centrul Expozițional din Hannover pentru a prezenta soluții de procesare, aplicații și concepte de ultimă oră, pentru întreaga industrie forestieră și de prelucrare a lemnului. Pentru 5 zile consecutive, Hannover a devenit platforma de networking pentru furnizorii de tehnologie de vârf și în același timp – vitrina a inovației.
”Nu există nici o altă comparație echitabilă în ceea ce privește recursul internațional „, a afirmat Dr. Andreas Gruchow, membru al Consiliului de Administrație al Deutsche Messe, în timpul conferinței de presă LIGNA Preview din 5 februarie la Hannover.

Târgul Forestier Ligna, este organizat de Deutsche Messe și Asociația germană a producătorilor de mașini pentru prelucrarea lemnului (VDMA Holzbearbeitungsmaschinen) și este cel mai mare târg comercial din lume pentru mașini, instalații și unelte pentru industria prelucrării lemnului și procesării lemnului.
LIGNA 2019 a oferit o imagine de ansamblu neegalată a numeroaselor aplicații de digitalizare și automatizare.
Am fost prezenți anul acesta în calitate de vizitatori la cel mai mare târg internațional pentru industria de prelucrare și procesare a lemnului.
Unde am putut observa progresul tehnologiei și soluții inovatoare de automatizare bazate pe robotică. Soluții ce permit producătorilor să-și crească competitivitatea și să-și mărească nivelul de automatizare fără a sacrifica flexibilitatea.
A fost pentru noi o oportunitate pentru a învăța despre ceea ce există în prezent pe piața mașinilor pentru procesare și prelucrarea lemnului.
Practic tehnologiile considerate anterior ca tehnologii vizionare, au devenit acum realitate.
În cadrul evenimentului au fost prezentate soluții noi relevante atât pentru firmele mici, cât și pentru procesatorii industriali.

1.500 de companii din 50 de țări și-au prezentat soluțiile în aer liber și în interior pe o suprafață netă de 132.000 de metri pătrați (1.42 milioane de metri pătrați).

Atașăm mai jos imagini de la Ligna 2019.

Au participat mai mult de 90.000 de vizitatori din peste 100 de țări, aproximativ 40% dintre aceștia au fost interesați șă modernizeze utililajele existente sau luau în considerare achiziția de mașini noi pentru a profita de avantajele tehnologiei 4.0.
Târgul Internațional pentru industria de prelucrare a lemnului – LIGNA 2019 a demonstrat că interesul pentru tehnologia avansată este prezent în întreaga lume și că digitalizarea în domeniul prelucrării lemnului este direcția în care se îndreaptă atât firmele mici cât și companiile mari de procesare a lemnului.
„Este cu adevărat uimitor să întâlnesti atât de mulți clienți din întreaga lume interesați în a face investiții specifice de capital. Acest lucru ne oferă motive bune să fim optimiști. ” a adăugat Pekka Paasivaara, președintele Asociației Producătorilor de Mașini pentru prelucrarea lemnului din Germania, CEO al HOMAG Group AG și membru al consiliului de administrație al Dürr AG. „

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.